Morre live in Bucharest, Romania

Ticket price:

Free

Place:

Hard Rock Cafe

Date:

2014 October 11
10:00 pm

About this event:

Pe 11 octombrie, trupa MORRE soseşte, tocmai de pe îndepărtatele meleaguri canadiene, pentru a aduce la Bucureşti, pe scena din Hard Rock Café, compoziţiile încântătoarele şi sound-ul desăvârşit cu care au cucerit iubitorii de rock clasic de pretutindeni.

MORRE a luat fiinţă în Toronto în 2008 şi de atunci derulează o activitate susţinută: formaţia a lansat 3 albume - “Out There”, “Contrast” şi “Morphine”, - ce s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor muzicali din America de Nord, Europa şi Australia şi a concertat în aproape 30 de ţări. În present, MORRE lucrează la cel de al patrulea material full length şi se pregăteşte pentru înregistrarea primului DVD din carieră, în cadrul unui show cu un concept exclusivist, programat la The Opera House din Toronto, pe 29 noiembrie.

Cu numai câteva săptămâni inaintea acestui eveniment, Hard Rock Cafe vă oferă şansa de ai vedea live pe muzicieni şi de a vă delecta cu o generoasă repriză de rock “old school,” îmbogăţit cu accente moderne, într-o interpretare de un rafinament inconfundabil.

Caracterul deosebit al muzicii trupei MORRE, este, foarte plastic, scos în evidenţă de editorul Blogs N’Roses - Craig Wettner, care consideră că: “sunt un Led Zeppelin Pinot Noir. Iei stilul Led Zeppelin, adaugi un pic de modernitate, un strop de influenţe culturale din întreaga lume şi îl laşi în iPod-ul tău să devină din ce în ce mai bun, pe masură ce trec anii”.

Concertul începe la ora 22.30, iar intrarea este libera.

https://www.facebook.com/events/471994316273946/

<< View events' list